U PROMOVUA MONOGRAFIA E PUNËS 30 VJEÇARE TË TEATRIT ROM ” NEXHIP MENEKSHE” NË PRIZREN

73

Të shtunën, është promovuar monografia ” Rrugëtimi i artë i teatrit rom -Nexhip Menekshe’” e nisur nga i ndjeri emrin e të cilit e mban ky teatër. Monografia wshtw e mbwshtetuar nga Minitria per Kulture, Rini dhe Sport dhe implementuar nga OJQ “DurmisH Aslano” departamenti i teatrit “Nexhip Menekshe”

PROMOVISALI MONOGRAFIKE VASH 30 BERSHUNI BUTI E ROMANE TEATROSKI “NEXHIP MENEKSHE” ANO PRIZREN
Savone dive, promovisali e monografia “Sumnakuno drom e romane teatrosko “Nexhip Meneskhe” startimi kotar rahmetlia kolesko anav adikerla akava teatro. Monografia si phikodendi kotar e Ministria vash Kultura, Terna thay Sporti thay implementimi kotar BRO “Durmish Aslano” deparatamenti e teatrosko “Nexhip Menekshe”

SHARE
Previous article
Next article